18/01/2018 05:16
NAJNOVIJE VIJESTI
Vozači pažnja! Kontrole brzine i bez zaustavljanja

Vozači pažnja! Kontrole brzine i bez zaustavljanja

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske realizovaće od 4. do 6. decembra akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, čiji će akcenat biti na brzini kretanja vozila i vožnji pod dejstvom alkohola.

U realizaciji akcije biće korišten i dual radar koji radi na automatskom modu, odnosno registruje prekoračenje brzine bez mjerenja od policijskih službenika i bez zaustavljanja vozila.

Cilj akcije je poboljšanje stanja bezbjednosti saobraćaja na području Srpske.

MUP Srpske apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se odgovorno ponašaju i poštuju saobraćajne propise, te da na taj način zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Prema podacima MUP-a, u decembru prošle godine na putevima Srpske evidentirano je 816 saobraćajnih nezgoda, u kojima je smrtno stradalo 15 lica, 48 je teško, a 206 lakše povrijeđeno.

Izvor: Srna

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net