17/01/2018 19:25
NAJNOVIJE VIJESTI
Chevrolet-ov oldtajmer oduzet u Prijedoru, “leži” u magacinu UIO BiH

Chevrolet-ov oldtajmer oduzet u Prijedoru, “leži” u magacinu UIO BiH

Zaplijenjeni Chevrolet-ov oldtajmer star oko 80 godina i vrijedan najmanje 200.000 maraka, pokriven najlonom stoji u magacinu Uprave za indirektno oporezivanje BiH (UIO BiH) u Banjaluci, čekajući da sud donese konačnu odluku i “odveze” ga na licitaciju!

Ovaj automobil je zaplijenjen u Prijedoru, a vjerovatno potiče iz tridesetih godina prošlog vijeka. Zaplijenjen je prije godinu i po dana, a vidi se da je potpuno opremljen, ima autentične dijelove iz tog vremena, drvene felne i pune pneumatike.

To je samo jedan od desetine hiljada predmeta koje su radnici carine zaplijenili i koji čekaju okončanje sudskog procesa da bi bili uništeni ili prodati. Samo od početka ove godine zaplijenjeno je robe u vrijednosti od oko pet miliona maraka, a samo u ovom magacinu, kako se procjenjuje, “leži” više od 11 miliona maraka.

Press

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net