21/01/2018 16:00
NAJNOVIJE VIJESTI
DANAS OBLAČNO SA PADAVINAMA

DANAS OBLAČNO SA PADAVINAMA

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno sa snijegom u višim predjelima i kišom na jugu, uz dnevnu temperaturu vazduha od jedan do pet, na jugu do 10 stepeni Celzijusovih, u višim predjelima malo ispod nule.
Ujutro i prijepodne biće oblačno sa padavinama u većini predjela, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Intenzivniji snijeg padaće na planinama, a u nižim predjelima prvo kiša zatim susnježica i snijeg.
Prema kraju dana i u večernjim satima doći će do prestanka padavina, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
Duvaće slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni vjetar.
Jutros je u Srpskoj i FBiH oblačno s padavinama, duva slab i promjenjiv vjetar.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova; Bjelašnica minus četiri stepena Celzijusova, Han Pijesak minus tri, Mrakovica minus dva, Kalinovik, Ribnik, Šipovo, Krupa na Uni, Mrkonjić Grad, Sokolac i Čemerno nula, Sarajevo jedan, Novi Grad, Nevesinje i Mlječanica dva, Zenica, Doboj, Srebrenica, Srbac, Banjaluka, Gradiška i Gacko tri, Višegrad, Bijeljina, Zvornik i Rudo četiri, Foča pet, LJubinje šest, Bileća sedam, Mostar osam, Trebinje i Neum devet.

 SRNA

Visina snijega jutros u 7.00 časova: Mrakovica 28 centimetara, Mrkonjić Grad i Ribnik 14, Šipovo 10 i Han Pijesak osam centimetara.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net