18/01/2018 14:47
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – POBJEDA WBS-a NAD FINDOM IZ DOBOJA

TESLIĆ – POBJEDA WBS-a NAD FINDOM IZ DOBOJA

Danas je u SD “RADOLINKA” odigrana utakmica između kadetskih ekipa KK “WBS” Teslić i KK “FINDO” Doboj. Dobra atmosfera i kvalitetna igra domaćina kao i odlična koordinacija sa klupe dovela je do toga da je pao dugogodišnji rival iz Doboja, FINDO. Rezultat po završetku meča između ove dve kadetske ekipe bio je 85-55 u koristi teslićkih košarkaša. Ovom pobjedom teslićani su obezbijedili prvo mjesto i ulazak u PlejOf Republike Srpske.

Takođe treba napomenuti da je i sam raspored dosta opterećujući za teslićane, jer su juče takođe ostvarili pobjedu u Zenici a danas kući, tako da imaju skor od 8 pobjeda od 8 utakmica…

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net