22/01/2018 04:03
NAJNOVIJE VIJESTI
DANAS TOPLO I SUNČANO

DANAS TOPLO I SUNČANO

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FbiH/ danas će biti toplo vrijeme za ovo doba godine i pretežno sunčano sa malom ili umjerenom oblačnošću tokom poslije podneva.
Duvaće slab zapadni vjetar, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda..

Dnevna temperatura biće od 17 do 22, na jugu i ponegdje na sjeveru do 25, u višim predelima od 15 stepeni Celzijusovih.

Jutros je u Srpskoj i FBiH pretežno vedro i sunčano sa malo oblaka, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. Na istoku i zapadu oko rijeka i na pojedinim visoravnima mjestimično je maglovito.

Duva slab i promjenljiv vjetar, a na jugu slab sjeverni.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Sokolac munisu dva, Kalinovik

minus jedan, Gacko i Kupres nula, Drvar jedan, Šipovo

dva, Prijedor, Bugojno, Jajce, Livno i Sanski Most i Istočni Drvar tri, Nevesinje, Srbac, Srebrenica, Rudo, Han Pijesak, Sarajevo, Zenica, Drinić, Višegrad i Novi Grad četiri, Banjaluka,

Ribnik, Mlječanica, Čemerno i Bileća pet, Stolac, Tuzla, Mrkonjić Grad i Foča šest, Zvornik, Gradiška i Bijeljina osam, Krupa na Uni i Bjelašnica devet, Gradačac, Mostar i Trebinje 12, Neum 14, Mrakovica 15 stepeni Celzijusovih.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net