16/12/2017 17:49
NAJNOVIJE VIJESTI
KK “TESLIĆ” Teslić vs KK “DRINA BIRAČ” Zvornik

KK “TESLIĆ” Teslić vs KK “DRINA BIRAČ” Zvornik

Nakon što smo prošle godine odigrali debitantsku sezonu u Prvoj ligi RS, ovu sezonu ulazimo sa više iskustva i više samopouzdanja tako da nam je cilj da ove godine odigramo bolje i ostvarimo više pobjeda. Većina klubova, pa tako i mi, u takmičenje ulazimo sa izmijenjenim sastavom gdje ćemo se uglavnom oslanjati na domaće igrače.
Prvenstvo ćemo pokušati da otvorimo pobjedom, mada to neće biti nimalo lako jer je ekipa Drine tradicionalno nezgodan protivnik.

Subota: 19 časova, SRC Radolinka Teslić

Ulaz: 1 KM

Izvor: KK Teslić

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net