Napali trudnu Nikolinu Pišek

0
1490

Voditeljka Nikolina Pišek, koja je u petom mesecu trudnoće sa Vidojem Ristovićem, na meti je neprijatelja, kako iz Srbije, tako i iz Hrvatske. Oni je optužuju da nije brižna majka prema starijoj ćerki Hani, što je voditljku veoma uznemirilo.

289162_nikolina-pisekpublicpr-stefan-braunbeograddi003262094_f

Nakon što je na Fejsbuk postavila fotografije sa stomačićem, Nikolinu je sačekala salva uvreda njenih virtuelnih prijatelja.

– Gde ti je dete, brižna majko? – pitala je jedna starija gospođa, što je voditeljku iznerviralo, pa joj je odgovorila:
– Jedno u meni, drugo sa mnom, prebrižna Milodarka, beri svoju brigu, ženo, i meti svoj prag. Da imaš iole obraza, ne bi se skrivala iza lažnog imena. Ako je to tvoje pravo ime, oprosti, moje saučešće.
Mnogi su joj poručili da se vrati u lepu njihovu, aludirajući da treba da napusti Srbiju i vrati se u Hrvatsku ne birajući reči kojima će je počastiti.
– Lako je biti sponzoruša i dati svoje du*e pod kiriju – samo je jedan od nepristojnih komentara koje je ostavio jedan od muškaraca na njenom profilu.
Iako se Nikolina više nije oglašavala, verovatno vođena poukom „da se ne spušta se na njihov nivo“, salve uvreda su se nastavile.
Podsećanja radi, Nikolinina ćerka iz prvog braka, koja ima 16 godina, školuje se i živi u Zagrebu, a Nikolina koristi svaku slobodnu priliku da je poseti ili pozove u Beograd.
1352207-znikolina1
ALO