22/01/2018 04:01
NAJNOVIJE VIJESTI
Napali trudnu Nikolinu Pišek

Napali trudnu Nikolinu Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek, koja je u petom mesecu trudnoće sa Vidojem Ristovićem, na meti je neprijatelja, kako iz Srbije, tako i iz Hrvatske. Oni je optužuju da nije brižna majka prema starijoj ćerki Hani, što je voditljku veoma uznemirilo.

289162_nikolina-pisekpublicpr-stefan-braunbeograddi003262094_f

Nakon što je na Fejsbuk postavila fotografije sa stomačićem, Nikolinu je sačekala salva uvreda njenih virtuelnih prijatelja.

– Gde ti je dete, brižna majko? – pitala je jedna starija gospođa, što je voditeljku iznerviralo, pa joj je odgovorila:
– Jedno u meni, drugo sa mnom, prebrižna Milodarka, beri svoju brigu, ženo, i meti svoj prag. Da imaš iole obraza, ne bi se skrivala iza lažnog imena. Ako je to tvoje pravo ime, oprosti, moje saučešće.
Mnogi su joj poručili da se vrati u lepu njihovu, aludirajući da treba da napusti Srbiju i vrati se u Hrvatsku ne birajući reči kojima će je počastiti.
– Lako je biti sponzoruša i dati svoje du*e pod kiriju – samo je jedan od nepristojnih komentara koje je ostavio jedan od muškaraca na njenom profilu.
Iako se Nikolina više nije oglašavala, verovatno vođena poukom „da se ne spušta se na njihov nivo“, salve uvreda su se nastavile.
Podsećanja radi, Nikolinina ćerka iz prvog braka, koja ima 16 godina, školuje se i živi u Zagrebu, a Nikolina koristi svaku slobodnu priliku da je poseti ili pozove u Beograd.
1352207-znikolina1
ALO
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net