Konačno imaš izbor: Nova mobilna telefonija Haloo ELTA

0
1933

Besplatni telefonski razgovori unutar Haloo grupe (cca 200.000 pretplatnika u BiH) i neograničen mobilni internet u svim tarifnim opcijama samo su neke od pogodnosti koje nudi nova mobilna telefonija Haloo ELTA.

Iako se na tržištu pojavila tek nedavno, tačnije od aprila ove godine, Haloo ELTA okupila je veliki broj korisnika mobilnih usluga koji tvrde da je ovo prije svega kvalitetna, ali i jeftinija usluga u odnosu na ostale mobilne operatere u BiH, sa nizom pogodnosti za pretplatnike.

Haloo ELTA je postpaid mobilna telefonija koja nudi mogućnost izbora broja, ali i prenos postojećeg broja u Haloo ELTA. Sve što je potrebno jeste da imate PIN i PUK, a prenos vašeg broja u Haloo ELTA je potpuno besplatan. ( Ukoliko nemate PIN i PUK vašeg broja možete ga potražiti kod trenutnog operatera ) .

Za razgovore unutar Haloo grupacije naplaćuje se samo uspostavljanje poziva po cijeni od 0,09 KM, a ostatak razgovora se ne naplaćuje i potpuno je BESPLATAN.  Ukoliko se odlučite za jedan od postpaid paketa, dobićete i još jedan prepaid broj gratis kako biste ga mogli pokloniti dragoj osobi te sa njom neograničeno besplatno razgovarati.

Obračunska jedinica za pozive je 60 + 10 sekundi, što znači da se razgovor u prvoj minuti obračunava kao 60 sekundi, bez obzira na trajanje, a u svakoj narednoj minuti će se obračuvati po 10 sekundi razgovora.

Paketi u Haloo ELTA

Svi korisnici ove mobilne telefonije mogu izabrati jedan od tri tarifna modela, a to su: Komplet 15, Komplet 25 i Komplet 50 u skladu sa svojim potrebama i prosječnom mjesečnom potrošnjom.

Komplet 15

Komplet 15 košta 15  KM mjesečno, odnosno 17, 55 KM sa PDV-om, a uključuje bonus od 60 minuta razgovora prema svim mrežama fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, 60 poruka prema svim mrežama u BiH i 100 MB mobilnog interneta.

Nakon potrošenog bonusa interneta i dalje imate mogućnost da neograničeno koristitite internet, ali se brzina smanjuje na 64kbit/s. U besplatne minute u kompletima nisu uračunati i besplatni razgovori unutar Haloo grupe.

Komplet 25

Komplet 25 košta 25  KM mjesečno, odnosno 29,25 KM sa PDV-om, a uključuje bonus od 120 minuta razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, 120 poruka prema svim mrežama u BiH i 2 GB  mobilnog interneta.

Nakon potrošenog bonusa interneta i dalje imate mogućnost da neograničeno koristitite internet, ali  se brzina smanjuje na 64kbit/s. U besplatne minute u kompletima nisu uračunati i besplatni razgovori unutar Haloo grupe.

Komplet 50

Komplet 50 košta 50  KM mjesečno, odnosno  58,50 KM sa PDV-om, a uključuje bonus od 250 minuta razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, 250 poruka prema svim mrežama u BiH i 8 GB  mobilnog interneta.

Nakon potrošenog bonusa interneta i dalje imate mogućnost da neograničeno koristitite internet, ali brzina se smanjuje na 128kbit/s. U besplatne minute u kompletima nisu uračunati i besplatni razgovori unutar Haloo grupe.

Ugovor na neodređeno

Ugovori za Kompet 15, Komplet 25 i Komplet 50 sklapaju se na neodređeno vrijeme,  ukoliko ne želite neke dodatne pogodnosti kao što su mobilni telefoni na 12 rata, vezivanje više usluga u jednu i slično.

Pogodnosti za pravna lica

Ukoliko posjedujete manju firmu ili radnju mobilni operater Haloo ELTA je idealno rješenje za vas jer su razgovori unutar ove grupe za pravna lica potpuno besplatni. ( Ne naplaćuje se ni uobičajena cijena uspostave poziva od 0, 09 KM u Haloo grupi ).

Time ćete napraviti veliku uštedu za svoju firmu, a komunikaciju sa zaposlenima ćete olakšati.

Mobilni telefoni

U ponudi imamo i mogućnost kupovine mobilnih uređaja marke Lenovo i Samsung uz određene pogodnosti, a sve to u zavisnosti od paketa koji izaberete i toga imate li već određene usluge Elta-Kabela.

Dodatne pogodnosti

Ukoliko već posjedujete neke od usluga Elta-Kabela kao što su KTV, internet i fiksna telefonija, očekuju vas i dodatne pogodnosti, ali i ušteda vezivanjem svih usluga u jedan paket. Više detalja možete saznati na našem prodajnom mjestu.

Sjedište i kontakt u Tesliću

Kancealrija u Tesliću nalazi se u ulici Svetog Save bb ( žuta zgrada preko puta MUP-a u kojoj se nalazi i kafić „Kralj“ )

Radno vrijeme kancelarije u Tesliću je svakog ponedjeljka, srijede i petka u periodu od 8 do 10, i od 14 do 16 časova. Utorkom i četvrtkom vrata Elta-Kabela otvorena su vam od 8 do 16 časova, a subotom od 9 do 13 časova.

Za više informacija, u navedenim terminima, možete pozvati i na broj telefona 070/310-006.