TESLIĆ – PRONAĐENO BEŽIVOTNO TIJELO LOVCA

0
1070

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 05.10.2015. godine oko 01,20 časova, nakon organizovane potrage za nestalim licem, na šumskoj vlaki zvanoj „Njivica“ u mjestu Mladikovine, opština Teslić pronašli su beživotno tijelo R.Đ. iz Mladikovina, čiji je nestanak prijavljen dan ranije. Uviđaj lica mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Teslić, zajedno sa ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Teslić koji je konstatovao da je smrt nastupila prirodnim putem. O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Nestanak lica prijavio je njegov prijatelj 04.10.2015. godine, nakon što se R.Đ. nije pojavio na dogovorenom mjestu niti se javljao na telefonske pozive. Preminuli R.Đ. je oko 07,00 časova krenuo u lovište na lokalitet „Tormice“ u mjestu Uzvinska, opština Teslić, nakon čega se oko 11,00 časova trebao sastati sa prijateljom.

U potrazi, koju je organizovala Policijska stanica Teslić angažovana je i Jedinica za podršku CJB Doboj sa psom tragačem, a učestvovali su i mještani Mladikovina.

CJB DOBOJ