18/12/2017 04:20
NAJNOVIJE VIJESTI
Četiri medalje za teslićke atletičare

Četiri medalje za teslićke atletičare

U nedjelju, 4. oktobra, u organizaciji AK „GLASINAC“ iz Sokoca, održano Pojedinačno prvenstvo BiH za cicibane i pionire na kome je učešće uzelo 23 kluba iz Republike Srpske i FBiH. Članovi atletskog kluba iz Teslića, na ovom takmičenju, osvojili su tri zlatne i jednu bronzanu medalju.
Aleksandar Kahvić potvrdio je svoju dominaciju na 60 i 200 m kao i bacačica Anja Biljanović koja je za čitavih pet metara dalje bacila vorteks od drugoplasirane. Milan Ristić je podbacio u disciplini skok u dalj plasiravši se na četvrto mjesto, ali je u vrlo jakoj konkurenciji uzeo bronzu u disciplini 300 m.
„Vrlo sam zadovoljan rezultatima, pogotovu naši najmlađih atletičara Marije i Miloša Gačića jer su u ovako jakoj konkurenciji bili u samom vrhu u svojim disciplinama, ali njihovo vrijeme tek dolazi“ – rekao je trener Atletskog kluba „Teslić B.B.“ Ilija Ristić.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net