18/01/2018 05:39
NAJNOVIJE VIJESTI
POBJEDA I PORAZ ZA FK MINERAL/AF SPORTING (Teška povreda gostujućeg igrača)

POBJEDA I PORAZ ZA FK MINERAL/AF SPORTING (Teška povreda gostujućeg igrača)

DANAS SU ODIGRANE UTAKMICE TREĆEG KOLA KVALITETNE LIGE FSRS ZA PIONIRE. PRVA UTAKMICA ODIGRANA JE IZMEĐU PIONIRA AF SPORTING(FK MINERAL) I OFK FAIR PLAY(FK OZREN), A REZULTAT JE BIO 1:4 ZA GOSTE. STRIJELAC ZA DOMAĆE JE BIO (MILAN DESPIĆ).

DSC_0226DRUGA UTAKMICA ODIGRANA JE IZMEĐU PREDPIONIRA. DOMAĆIN (FK MINERAL/AF SPORTING) SLAVIO JE SA VISOKIH 7:3 UZ 4 POGOTKA DANAS IZUZETNO RASPOLOŽENOG ALEKSANDRA KAHVIĆA.

U STRIJELCE SE JOŠ UPISAO NEMANJA ĐURIĆ DVA PUTA KAO I LUKA GAŠIĆ. ISTAKLI SU SE JOŠ DAVID SIMIĆ,MARINO MATIĆ I GORDAN JELIĆ.

NAŽALOST UTAKMICE SU OSTALE U SJENCI TEŽE POVREDE IGRAČA GOSTIJU STANKOVIĆA KOJI JE POSLE SUDARA SA DOMAĆIM IGRAČEM OSTAO DA LEŽI ALI UZ PRISEBNU REAKCIJU JE PREBAČEN U HITNU POMOĆ GDJE JE ZBRINUT.

VIŠE FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE OVDJE

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net