18/01/2018 05:40
NAJNOVIJE VIJESTI
X Dani porodične medicine u ZTC-u „Banja Vrućica“

X Dani porodične medicine u ZTC-u „Banja Vrućica“

Oko dvije stotine ljekara porodične medicine iz cijele Republike Srpske učestvuje na X Danima porodične medicine koji se tradicionalno održavaju u „Banji Vrućici“ u organizaciji republičkog Udruženja doktora porodične medicine u periodu od 02. do 04. oktobra.
Ovogodišnja jubilarna konferencija pod sloganom „Zdravlje za sve generacije“, predstavlja politiku kontinuiteta u oblasti obrazovanja a cilj okupljanja je usvjajanje novih doktrinarnih stavova i unapređenje kompentencija doktora porodične medicine, navode organizatori.
Ovom okupljanu prisutvovao je i ministra zdravlja u Vladi Republike Srpske dr Dragan Bogdanić, koji je istakao da je zadovoljan radom ovog Udruženja i da očekuje da će u budućnosti na ovakvim skupovima dolaziti do zaključaka kojima će s euticati n apoboljšanje kvaliteta usluga koje pruža primarna zdravstvena zaštita.

2

ztc banja vrucica

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net