17/12/2017 09:25
NAJNOVIJE VIJESTI
Za vikend toplije, sljedeće sedmice promjenljivo

Za vikend toplije, sljedeće sedmice promjenljivo

U dane vikenda očekuju se povoljni vremenski uslovi, dok će naredne sedmice biti promjenljivo vrijeme, sa prolaznom kišom i temperaturom uobičajenom za ovo doba godine.

Dežurni meteorolog Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske Igor Kovačić rekao je Srni da će u narednom periodu biti malo toplije vrijeme, ali, ipak, tipično za jesen.

“U jutarnjim časovima biće povećane oblačnosti, naročito duž rijeka i u kotlinskim predjelima, gdje će biti magle. Tokom dana očekuje se raslojavanje oblačnosti, uglavnom sa sunčanim periodima”, rekao je Kovačić.

Zbog zadržavanja oblačnosti, rast temperature vazduha će duž rijeka biti manji.

Kovačić je najavio da će naredni dani donijeti porast temperature vazduha, koja će se kretati između 19 i 24 Celzijusova stepena.

U planinskim predjelima biće nešto svježije, između 13 i 15 stepeni Celzijusovih.

U toku vikenda se očekuju povoljni vremenski uslovi, s tim što se od jugozapada do krajnjeg zapada i ponegdje na jugu očekuju prolazni pljuskovi, a u ostalim krajevima suvo vrijeme.

Jače naoblačenje očekuje se između nedjelje i ponedjeljka, 4. i 5. oktobra, kao i između srijede i četvrtka, 7. i 8. oktobra, kada će doći do prolazne kiše.

“Jače pogoršanje vremena se očekuje sredinom oktobra, kada će naši krajevi biti pod uticajem prvog ciklona iz Đenovskog zaliva, koji će donijeti obilnije padavine”, rekao je Kovačić.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net