18/12/2017 04:33
NAJNOVIJE VIJESTI
Doboj: Uhapšeno devet lica zbog trgovine drogom (FOTO)

Doboj: Uhapšeno devet lica zbog trgovine drogom (FOTO)

U okviru policijske akcije Svilaj dobojska policija uhapsila je devet lica iz Pelagićeva, Šamca, Broda i Orašja. Uhapšeni se sumnjiče za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena trgovina duvanom.

Pretresom 13 lokacija policija je oduzela osam kilograma marihuane, 17 stabljika indijske konoplje i 320 kiklograma rezanog duvana.

Doboj: Zaplijenjena droga (foto: RTRS)

Doboj: Zaplijenjena droga (foto: RTRS)
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net