17/01/2018 19:19
NAJNOVIJE VIJESTI
МИНЕРАЛ-НАША КРИЛА- ПРЕКИД

МИНЕРАЛ-НАША КРИЛА- ПРЕКИД

Утакмица петог кола Регионалне лиге ”Центар” између Минерала и екипе ”Наша крила” из Костајнице, нажалост, трајала је само 22 минуте. Утакмица је била фер и коректна до тог тренутка и ништа није показивало како ће се на крају завршити сусрет. Али кренимо редом.
Наш тим је много боље отворио сусрет , створио је неколико полуприлика, али се у завршници нису добро сналазили. Имали смо неколико покушаја из прекида.
19.минута: У првом свом озбиљнијем нападу гости постижу погодак. Гостујући играч је лопту примио на десној страни на неких двадесетак метара, мајсторски шутира у горњи лијеви угао голмана Вуковића за 0:1.
 
22.минута: Почетак немилих сцена. У казненом простору екипе из Костајнице, лопта у руку погађа гостујућег играча и главни арбитар Ристић показује на ”бијелу тачку”. Тада почиње потпуна ”офанзива” гостију на главног судију. У том нагуравању играч са бројем ”4” из Костајнице неспортски удара главног арбитра Ристића, за шта му овај показује оправдано директан црвени картон. Међутим, тада исти тај играч поново задаје ударац главном судији у предјелу главе, те Ристић одлучује да прекине сусрет. 
Гости су и даље наставили вршити притисак на судије али одлука није промијењена, сусрет није настављен.
 
Дакле, сусрет Минерала и Наших крила је прекинут у 22.минути, код резултата 1:0 за тим из Костајнице због неспортског потеза играча из Костајнице. Јасно је да ће послије свега највише посла имати дисциплинска комисија, какве су казне и којим ће резултатом бити регистрована утакмица сазнаћемо у наредним данима.
У наредном колу наш тим гостује и Милошевцу код екипе Посавине.
ФК ”Минерал”-ФК ”Наша крила” Костајница 0:1(прекид)
0:1 19′
 
Минерал: Вуковић, Јотановић, Горановић, М.Поповић, Н.Павловић, Р.Поповић, Ђукарић, С.Човић, Д.Човић, Ковачевић, Перишић

Izvor/Mineral/David

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net