МИНЕРАЛ-НАША КРИЛА- ПРЕКИД

0
2267
Утакмица петог кола Регионалне лиге ”Центар” између Минерала и екипе ”Наша крила” из Костајнице, нажалост, трајала је само 22 минуте. Утакмица је била фер и коректна до тог тренутка и ништа није показивало како ће се на крају завршити сусрет. Али кренимо редом.
Наш тим је много боље отворио сусрет , створио је неколико полуприлика, али се у завршници нису добро сналазили. Имали смо неколико покушаја из прекида.
19.минута: У првом свом озбиљнијем нападу гости постижу погодак. Гостујући играч је лопту примио на десној страни на неких двадесетак метара, мајсторски шутира у горњи лијеви угао голмана Вуковића за 0:1.
 
22.минута: Почетак немилих сцена. У казненом простору екипе из Костајнице, лопта у руку погађа гостујућег играча и главни арбитар Ристић показује на ”бијелу тачку”. Тада почиње потпуна ”офанзива” гостију на главног судију. У том нагуравању играч са бројем ”4” из Костајнице неспортски удара главног арбитра Ристића, за шта му овај показује оправдано директан црвени картон. Међутим, тада исти тај играч поново задаје ударац главном судији у предјелу главе, те Ристић одлучује да прекине сусрет. 
Гости су и даље наставили вршити притисак на судије али одлука није промијењена, сусрет није настављен.
 
Дакле, сусрет Минерала и Наших крила је прекинут у 22.минути, код резултата 1:0 за тим из Костајнице због неспортског потеза играча из Костајнице. Јасно је да ће послије свега највише посла имати дисциплинска комисија, какве су казне и којим ће резултатом бити регистрована утакмица сазнаћемо у наредним данима.
У наредном колу наш тим гостује и Милошевцу код екипе Посавине.
ФК ”Минерал”-ФК ”Наша крила” Костајница 0:1(прекид)
0:1 19’
 
Минерал: Вуковић, Јотановић, Горановић, М.Поповић, Н.Павловић, Р.Поповић, Ђукарић, С.Човић, Д.Човић, Ковачевић, Перишић

Izvor/Mineral/David