18/01/2018 14:19
NAJNOVIJE VIJESTI
Užas na Bariću: Radnike žive zakopali! (FOTO)

Užas na Bariću: Radnike žive zakopali! (FOTO)

Kako nezvanično saznaje portal eTeslic.com tri radnika živi su zakopani na radnom mjestu u teslićkom naselju Barići, 200 metara od preduzeća Gramat, dok su izvodili zemljane radove na uređenju novog naselja. 

placevi_Fotor

Okupilo se više od 20 ljudi i svi zajedno su uspjeli iskopati dva radnika odmah poslije nesreće, dok su trećeg iskopali tek nakon 40 minuta.

Hitna pomoć teslićkog Doma zdravlja “Sveti Sava” pružila je radnicima prvu pomoć.

Život radnika  je u opasnosnosti.

Još uvijek nije poznato kako je došlo do nesreće.

Uskoro opširnije…

Fotografije sa lica mjesta salje nam fotograf Uglješa Jotanović.

placevi1_Fotor

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net