18/01/2018 05:32
NAJNOVIJE VIJESTI
Odličan uspjeh KK “WBS” u Zenici!

Odličan uspjeh KK “WBS” u Zenici!

Na nedavno održanom 17. međunarodnom košarkaškom turniru “Kengur kup” u Zenici, KK “WBS TESLIĆ” je ostvario odličan uspjeh

Na turniru su učestovale 42 ekipe iz Mađarske, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. KK “WBS TESLIĆ” je predstavio Teslić sa dvije selekcije i takmičio se u konkurenciji kadeta i kadetkinja.

Košarkašice su nakon odlične igre stigle do finala, gdje su izgubile od ekipe iz Konjica i tako uzele srebro zauzevši visoko drugo mjesto.

Ekipu su činile: Marija Nunić (kap), Milana Jovanović, Bojana Momćilović, Ivana Bubić, Jovana Knežević, Anastasija Opačić, Helena Radivojević, Neda Kuzmanović, Dejana Stevanović, Marina Petković, Marina Malić i trener Vanja Subašić.

wbs

Košarkaši su nakon poraza od domaćina u prvoj utakmici, podigli glavu i ostvarili dvije vrijedne pobjede protiv ekipe “Lions” iz Tuzle i ekipe “Vojnik” iz Slovenije što im je bilo dovoljno da zauzmu solidno peto mjesto na ovom međunarodnom turniru.

Ekipu su činili: Đorđe Sekulić 00, Nikola Vuković, Alesandro Klječanin, Đorđe Lipovčić, Minja Markočević, Đorđe Sekulić 01, Kristijan Tomić, Adrijan Tomić, Mihailo Nikolić, Vladan Smiljanić, Lazar Lukić, Adnan Isić i trener Siniša Đurđević.

Sve čestitke mladim košarkašima i košarkašicama za ovaj uspjeh!

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net