16/12/2017 16:05
NAJNOVIJE VIJESTI
Dodik polaže kamen-temeljac za “Roditeljsku kuću”

Dodik polaže kamen-temeljac za “Roditeljsku kuću”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas će u krugu Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, na Paprikovcu, u Banjaluci, postaviti kamen-temeljac za izgradnju “Roditeljske kuće” za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Polaganju kamena temeljca prisustvovaće i predsjednica Vlade Željka Cvijanović.

Projekat izgradnje roditeljske kuće započeo je zahvaljujući podršci predsjednika Srpske Milorada Dodika. Za izgradnju kuće, u humanitarnoj akciji “S ljubavlju hrabrim srcima” obezbijeđeno je 850.000 maraka.

RTRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net