21/01/2018 15:54
NAJNOVIJE VIJESTI
STEVEN TYLER IZVEO PESMU ‘I DON’T WANT TO MISS A THING’ SA ULIČNIM SVIRAČEM

STEVEN TYLER IZVEO PESMU ‘I DON’T WANT TO MISS A THING’ SA ULIČNIM SVIRAČEM

U nedavnom intervjuu frontmen benda AEROSMITH, Steven Tyler, izjavio je kako mu fanovi prilikom upoznavanja često govore da je finiji nego što su ga zamišljali, a sada imamo i dokaz da to nisu prazne priče. Naime, čuveni pevač se tokom posete Moskvi pridružio uličnom sviraču koji je u tom trenutku izvodio slavni hit “I Don’t Want To Miss A Thing” iz filma “Armageddon, a kako je ovaj performans zvučao možete pogledati u nastavku.

Kao što već znate, bend Aerosmith je izdao novi live DVD pod imenom “Aerosmith Rocks Donnington 2014” 4. septembra, a frontmen Steven Tyler izjavio je kako pored rada sa matičnim bendom radi i na solo albumu na kome će se pevač oprobati u country vodama

http://nocturnemagazine.net

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net