18/01/2018 13:03
NAJNOVIJE VIJESTI
Duško Vujošević više nije trener Partizana! Poznat naslednik?!

Duško Vujošević više nije trener Partizana! Poznat naslednik?!

U Partizanu je u toku skupština na kojoj će biti imenovan novi predsednik Nikola Peković, kao i Upravni odbor, a jedno od ključnih pitanja je i novi trener crno-belih.

Prema prvim, za sada nezvaničnim informacijama koje prenosi Mondo, Duško Vujošević više nije trener Partizana. Njega će na klupi naslediti saradnik Petar Božić.

Izgleda da je došlo vreme da dugogodišnja ‘produžena ruka Duleta’ na parketu i blizak saradnik preuzme užarenu klupu u nikada delikatinjem trenutku. Naravno, sa tim treba da se složi Skupština i UO…

Grobari su se nadali da će Peković ostaviti Duleta na klupi, kao naslednici su se spomijali Milojević i neki drugi…

Čekamo nove informacije sa skupštine…

HOT SPORT

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net