18/12/2017 04:43
NAJNOVIJE VIJESTI
Sa Hajdučkih voda u borbu za bodove

Sa Hajdučkih voda u borbu za bodove

Fudbaleri banjalučkog Borca su prvenstvenu pauzu zbog nastupa reprezentacija u kvalifikacijama za Evropski šampionat iskoristili da odrade mini ciklus priprema u SRC „Hajdučke vode“ i kako bi se što bolje upoznali sa novim šefom stručnog štaba Petrom Kurćubićem.
Nakon šest osvojenih bodova u isto toliko uvodnih kola u BH Telekom Premijer ligi Borac je u situaciji kada mu je predstojeći duel protiv Travnika (srijeda 19.30) od velike važnosti, jer samo pobjedom se može vratiti poljuljano samopouzdanje. Svaki novi kiks na domaćem terenu znatno bi otežao poziciju u borbi za opstanak. Svjesni su toga i u redovima crveno-plavih.

„Nama je prioritet da pokušamo uigrati sve linije tima i da se kroz razgovor sa igračima upoznam najbolje što mogu sa svakim od njih. Radimo naporno, dva puta dnevno, što je jedan od preduslova da nastavak šampionata dočekamo potpuno spremni“, istakao je novi šef stručnog štaba Petar Kurćubić.

Njemu je na raspolaganju kompletan igrački kadar, mladi Redžić se u potpunosti vratio treninzima, a raduje i podata da nema povrijeđenih. Iako je bilo planirano da ekipa boravi u Drvaru tokom ovih mini priprema, rukovodstvo kluba je odabralo planinu Borja.

„Odličan potez smo napravili dolaskom u SRC „Hajdučke vode“, gdje smo naišli na ljubazne domaćine i gostoprimstvo kakvo se samo poželjeti može. Na usluzi su nam fudbalski teren, teretana i saune, kao i prateći objekti koji ovu destinciju čine privlačnom“, rekao je direktor FK Borac Robert Zrilić.

Ekspedicija Borca u SRC „Hajdučke vode“ ostaje do nedjelje, kada se vraća u Banjaluku, gdje će trenirati do susreta sa Travnikom. Biće to debi trenera Kurćubića na klupi crveno-plavih, a u klubu iz Platonove očekuju da će novi strateg svojim znanjem i iskustvom pomoći da klub izađe iz trenutne rezultatske krize.

Izvor:Sportlive.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net