21/02/2018 19:58
NAJNOVIJE VIJESTI
KK “WBS Teslić” ostvario zavidne rezultate na Igrama mladih BiH (FOTO)

KK “WBS Teslić” ostvario zavidne rezultate na Igrama mladih BiH (FOTO)

Košarkaši i košarkašice KK “WBS TESLIĆ” ostvarili su zavidne rezultate na Igrama mladih BiH.

Nakon što su u Doboju zauzeli prva mjesta na regiji, obije ekipe su nastavile takmičenje u Sarajevu na finalnom državnom turniru gdje su se košarkaši iz Teslića okitili zlatnom medaljom i plasirali na regionalnu završnicu koja je organizovana u Splitu od 24. do 28. avgusta.

wbs1

Sportisti iz KK “WBS TESLIĆ” našli su se u grupi sa vršnjacima iz Šibenika i Sremske Mitrovice, dostojno se borili, ali nisu uspjeli proći grupnu fazu takmičenja i ući u borbu za medalje.

Čestitke za ovaj odličan rezultat ekipi koju su činili Đorđe Sekulić ’00, Luka Ćišić, Adrijan Tomić, Đorđe Sekulić ’01, Mihailo Nikolić, Vladan Smiljanić i trener Vanja Šubašić.

eTeslic.com

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net