18/12/2017 04:46
NAJNOVIJE VIJESTI
Parastos poginulim borcima u Čečavi (FOTO)

Parastos poginulim borcima u Čečavi (FOTO)

U teslićkom selu Čečava  tradicionalno je obilježeno  Preobraženje Gospodnje uz parastos i polaganje vijenaca poginulim borcima u prethodnom odbrambeno-otadžbinskom ratu kod crkve Rođenja Presvete Bogorodice. 

Obilježavanju je prisustvovao veliki broj stanovnika Čečave, ali i okolnih sela, kao i rukovodstvo teslićke opštine. Kako je sve proteklo pogledajte u foto galeriji.

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net