19/02/2018 15:26
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – Pijani mladić vitlao sjekirom u kafani

TESLIĆ – Pijani mladić vitlao sjekirom u kafani

Policija je identifikovala lice iz Teslića čiji su inicijali V.S. kao muškarca koji je drškom od sjekire lakše povrijedio jednog gosta u kafani “Formula” u teslićkom naselju Slatina.

V.S. i lica čiji su inicijali N.C.i S.B. prethodno su u ranim jutarnjim časovima u ugostiteljskom objektu zajedno vrijeđali tridesetak gostiju hrvatske nacionalnosti, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Nakon što su se udaljili, tri mladića su kroz otvorene prozore putničkog vozila dovikivali pogrdne riječi i prijetnje mještanima Slatine.

Policiji je slučaj prijavljen oko 5 časova, nakon čega su brzo indentifikovana ova lica, nad kojima je izvršena kriminalistička obrada i kod kojih je testiranjem u službenim prostorijama utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Kod V.S. je pronađena i izuzeta sjekira sa kratkom drškom za koju se sumnja da je korištena prilikom nanošenja povreda oštećenom licu.

Lica čiji su inicijali V.S. i N.C. su višestruki povratnici u vršenju prekršaja sa elementima nasilja, kao i vršenju krivičnih djela protiv imovine.

Po dokumentovanju, protiv navedenih lica Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nasilničko ponašanje.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net