18/01/2018 05:19
NAJNOVIJE VIJESTI
ZTC Banja Vrućica prepoznatljiva na svim kontinentima (FOTO)

ZTC Banja Vrućica prepoznatljiva na svim kontinentima (FOTO)

Ovo ljeto  “Srce prirode” je mjesto gdje se sastaju Istog, Zapad, Sjever i Jug. Ljubazno osoblje, kvalitet usluga, zdravstveni, rekreativni, velnes te kongres programi u zdravstveno-turstičkom centru postali su prepoznatljivi širom planete.

Prošlogodišnji broj nočenja od 185.000 ove godine bi lako mogao biti premašen, te se očekuje prebačaj 200.000 noćenja, što pokazuje reprezentativnost “Banje Vrućice”

U ZTC Banji Vrućici odsjedaju razni gosti, a svoj mir su našli čak i rođeni brat od ruskog predsjednika Vladimira Putina, gosti iz Dubaia, Kuvajta, Australije koji koriste zdravstvene programe ovog centra.  Takođe gosti iz Italije, Švajcarske, Švedske, Njemačke, Kine, Holandije i druge uživaju u uslugama i prirodnom ambijentu.

11692581_745728472219734_2738867312219082959_n

 

 

DSC_4529

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net