20/02/2018 07:05
NAJNOVIJE VIJESTI
Ljetna kafa

Ljetna kafa

Za dobru kafu je uvijek pravo vrijeme, a kafa koju vam danas preporučujemo, više je nego dobra. pogotovo tokom sparnih avgustovskih dana.

Ovih dana se često nađe sladoled u kući, a kafa je neizostavni dio svake kuhinje. Sve što treba za ovu fantastičnu kafu je društvo.

Sastojci:

2 šolje kafe

4 kugle sladoleda od vanilije

4 kasike slaga

2 kašike cokoladnog sirupa

1/2 šolje leda

U skuvanu kafu staviti mlijeko i šećer i ostaviti da se dobro ohladi.U veću čašu prvo staviti led, pa sladoled i preliti kafom.Na kraju ukrasiti šlagom i preliti čokoladnim sirupom.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net