19/02/2018 07:23
NAJNOVIJE VIJESTI
I NEUSPJEH JE USPJEH!

I NEUSPJEH JE USPJEH!

Naše komšije, Teslićani, bend A Wheady Mile smo također kontaktirali, uradili intervju i rekli su nam da vole glatku muziku, kada počnu da sviraju ne vole brzo da završe.

Kako biste u 3 rečenice najbolje opisali vaš bend, i na taj način promovisali sebe kao goste Rastok Festa?

Mi smo bend koji svira muziku koja se dosta veže za rock, a također ima dosta dijelova koji nisu karakteristični i koji se i ne vežu uvijek za rock muziku. U pjesmama koje sviramo mogu se prepoznati jako melodični i u nekim od pjesama i dosta heavy dijelovi. Slobodno možemo reći da smo bend koji želi da istraje i koji želi da stalno istražuje nove puteve.

Koje teme najčešće pokrivate u svojim pjesmama?

S obzirom da smo bend koji svira isključivo instrumentalnu muziku, ne postoje neke teme koje pokrivamo.

Da li je moguće povezati vašu muziku sa sloganom Rastok Festa ”Naš most je muzika i dijalog bez granica”? Kako?

Našu muziku možemo povezati sa vašim sloganom jer smatramo da sviramo muziku koja je bez granica.

Šta mislite o Rastok Festu i vaša očekivanja od Rastok Festa?

Rastok Fest je jedan jako kvalitetan festival koji u velikoj mjeri pomaže i promoviše mlade bendove, što je svakako jedna velika stvar za mlade demo bendove. Očekujemo jedno jako dobro druženje i zabavu i jedva čekamo da nastupimo na Rastok Festu.

Poruka za mlade ljude.

Ono što imamo da kažemo za mlade ljude jeste da je jako bitno da vjeruju u sebe i ono što rade, i da se ne boje neuspjeha jer neuspjeh je jedna stvar koja je neizbježna na putu ka uspjehu.

Izvor/Rastok.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net