17/12/2017 07:36
NAJNOVIJE VIJESTI
VEČERAS FINALE ILINDANSKOG TURNIRA U MALOM FUDBALU

VEČERAS FINALE ILINDANSKOG TURNIRA U MALOM FUDBALU

Večeras od 20 časova održaće se finalno veče 12. Ilindanskog turnira u organizaciji Mladih SDS Teslić. Turnir se održava na poligonu srednjih škola u Tesliću, a u slučaju kiše, u sportskoj dvorani “Radolinka”.
Na programu turnira prvo će se odigrati utakmica za treće mjesto između ekipa SDS BANjA VRUĆICA i EKSTRA PROM GORNjI BULETIĆ, a finalna utakmica odigraće se u 21 čas između ekipa SDS DOBOJ i SPC VRUĆICA.
Ljubitelji fudbala će večeras imati priliku da uživaju u majstorijama reprezentativaca Srbije u malom fudbalu, koji nastupaju za ekipu SPC Vrućica, kao i takođe odličnih igrača ekipe iz Doboja.
Za finalno veče za srećne dobitnike iz publike obezbijeđene su vrijedne nagrade, glavna nagrada je sedam-inčni tablet VIVAKS.
Naravno kao i svake godine, nakon ceremonije dodjele nagrada za ekipe možete uživati u spektakularnom vatrometu.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net