17/01/2018 19:38
NAJNOVIJE VIJESTI
Pretežno oblačno uz kišu (31.07.2015)

Pretežno oblačno uz kišu (31.07.2015)

Jutro i tokom prijepodneva svježe, promjenljivo do pretežno oblačno uz kišu mjestimično, uglavnom na zapadu i sjeveru, a do sredine dana kišna zona se premješta prema istoku i sjeveroistoku preko centralnih predjela.

Ponegdje će biti i intenzivnijih padavina i grmljavine, koja je vjerovatnija u planinskim jugozapadnim predjelima. Tada će još na istoku i jugu biti uglavnom suvo uz sunčane intervale.

Poslijepodne na krajnjem zapadu, sjeverozapadu i sjeveru djelomično razvedravanje uz sunčane intervale, a na istoku, jugoistoku i jugu mjestimično sa pljuskovima i grmljavinskim procesima.

Do večeri i tokom noći u svim krajevima razvedravanje. Vjetar slab, sjeverni i sjeveroistoči u  Dinaridima umjeren i pojačan.  Najviša dnevna od  21°C do 27°C, na jugu i jugoistoku toplije do 32°C.

PROGNOZA VREMENA ZA BANjALUKU 

Ujutro i tokom prijepodneva  svježije i oblačno uz  kišu, koja će biti prolazno intenzivnija. Tokom dana, oblačno, popodne sa sunčanim intervalima, a do večeri razvedravanje.

Vjetar slab sjeveroistočni. Maksimalna dnevna temperatura vazduha do 22°C.

RTRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net