19/02/2018 15:08
NAJNOVIJE VIJESTI
Srpski raketni sistem od kojeg strahuje NATO – VIDEO

Srpski raketni sistem od kojeg strahuje NATO – VIDEO

Popularni JuTjub kanal „Armed Forces Update“, koji se bavi praćenjem najnovijih dostignuća u oblasti vojne industrije, srpski kratkodometni protiv-tenkovski raketni sistem „Bumbar“ je predstavio sa oduševljenjem pod naslovom „Nezgodno iznenađenje za vojsku Amerike i NATO-ov tenk Leopard 2″.

Naime, ovaj raketni sistem je proizvod srpskog znanja i nosi naziv „Bumbar“, a reč je o raketnom sistemu koji je lako prenosiv. Precizan je do 600 metara, a može se koristiti i danju i noću, dok je posebna stvar kod njega i to što je pogodan i za gradske ulične borbe.

On ima lanser i u tom slučaju je moguće gađanje do 600 metara, a ukoliko se koristi sa ramena precizan je do 95% na daljini od 300 metara. Reč je o raketnom sistemu sa sistemom za navođenje.

Fantastičan spot koji su objavili „Armed Forces Update“ najbolje pokazuje koliko je ova alatka fenomenalna na frontu! Pogledajte!

Izvor/Pravda

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net