Sedmi muzički festival „Naša stvar“ u Tesliću

0
1184

Omladinska organizacija „Naša stvar“ iz Teslića ove godine po sedmi put organizuje muzički festival „Naša stvar“ koji će se održati na gradskoj plaži „Radolinka“ u Tesliću 31.07. i 01.08.2015.

Ulaz tokom dva festivalska dana je besplatan za sve posetioce.  U slučaju loših vremenskih uslova, festival se seli u sportsku dvoranu „Radolinka“, koja se nalazi uz samu gradsku plažu „Radolinka“. Posetioci će imati i mogućnost kampovanja, na obali reke Usore, u neposrednoj blizini festivalskog prostora.

U sklopu festivala već je održan jedan deo likovne radionice koju vodi diplomirani likovni umetnik Dajana Malešević, koji se odnosi na izradu murala na jednoj stambenoj zgradi, a drugi deo radionice pod nazivom “Mali serafini” će se održati na same dane festivala, u gradskom parku.

Pokrovitelji Festivala „Naša Stvar“  su:  Opština Teslić, načelnik opštine, Turistička organizacija Teslić, uz podršku banjalučke pivare „Nektar“ i  „Vitinke“.

Muzički program

Petak, 31.07.2015.

Nikola Vranjković
The Last Drop
After Flood
Benefit
a WHEADY MILE
Ispad
Aurora
DJole
DJ Vule

Dinko Matičić

Subota, 01.08.2015.

V.I.P.
Sale Tru
Djare
Smoke Mardeljano

Bojan Popović – Creed rec/sound lab
Milan Živanov – Public ∏ Pee
Sloxxx – Public Pee

[facebook][tweet][digg][stumble][Google][feedburner name=”Feed Name”][pinterest][follow id=”Username” size=”large” count=”true” ]

MojTeslic Info