18/01/2018 13:13
NAJNOVIJE VIJESTI
Mustang GT – u avionskom stilu

Mustang GT – u avionskom stilu

Ford je predstavio novu verziju modela Mustang GT sa pomalo neobičnim nazivom. Za njegovu osnovu je poslužila vrhunska verzija modela Mustang – GT. Izgleda automobila i njegove unutrašnjosti kreiran je u stilu nove generacije lovačkog aviona Lockhead Martin F-35 Lightning II, koji će “u promet” biti pušten sledeće godine…20140803065005_photo_0

Automobil se može pohvaliti podešavajućim prednjim spojlerom od karbona, zadnjim difuzorom, integrisanim u branik, mat titanijum bojom, a ne možemo da ne primetimo i žute i plave detalje. U enterijeru primećujemo Recaro sedišta sa motivima aviona F35.

20140803065005_photo_5

Ovako modifikovan Ford Mustang F-35 Lightning II biće izložen za prodaju na humanitarnog aukciji.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net