17/01/2018 19:42
NAJNOVIJE VIJESTI
Tokom vikenda kiša

Tokom vikenda kiša

SARAJEVO – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH tokom vikenda se očekuje oblačno vrijeme praćeno pljuskovima i grmljavinom, saopštili su meteorolozi.

U Republici Srpskoj sutra prije podne će biti pretežno sunčano, dok se u drugoj polovini dana očekuju jači pljuskovi praćeni grmljavinom.

Najniža jutarnja temperatura vazduha biće između 15 i 19 stepeni, na jugu do 23 stepena, a najviša dnevna od 29 do 35, na jugu i do 37 stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera, saopšteno je iz Hidrometereološkog zavoda Republike Srpske.

U nedjelju će jutarnja temperatura vazduha iznositi do 18, na jugu do 22 stepena, a najviša dnevna od 26 do 30 stepeni, na jugu do 33 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Federalnog hidrometereološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 18, Mrakovica i Kupres 24, Čemerno 25, Han Pijesak 26, Drinić, Kalinovik, Ivan-sedlo 27, Sokolac i Bihać 28, Novi Grad i Drvar 29, Gacko, Srbac, Mrkonjić Grad i Nevesinje 30, Šipovo, Ribnik i Prijedor 31, Banjaluka, Foča, Gradačac, Livno, Sarajevo i Srebrenica 32, Bijeljina, Doboj, Zvornik i Bileća 33, Rudo i Tuzla 34, Trebinje i Zenica 35, Višegrad i Stolac 36, Neum i Čapljina 37 i Mostar 38 stepeni Celzijusovih.

AGENCIJE, NEZAVISNE

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net