17/01/2018 19:41
NAJNOVIJE VIJESTI
Devedesetpetogodišnja Stana Bogdanić zdrava zahvaljujući banji

Devedesetpetogodišnja Stana Bogdanić zdrava zahvaljujući banji

TESLIĆ – Devedesetpetogodišnja Stana Bogdanić iz sela Buletić kod Teslića već pedeset i osmu godinu zaredom posjećuje “Banju Vrućicu”.

Ona tvrdi da je samo zahvaljujući boravcima u Banji ostala živa.

– Moji zdravstveni problemi ovdje su se sveli na minimum. Zbog toga sam svake godine redovan gost “Banje Vrućice” i tako će biti i ubuduće – priča Stana, koja se u Banji osjeća kao kod svoje kuće.

Nakon što je rodila petoro djece pedesetih godina prošlog vijeka, Stanino zdravstveno stanje se znatno pogoršalo.

Jedini ljekar koji je tada radio u opštini Teslić, Ivan Krasni, rekao je da ništa ne može da uradi za njeno srce, koje je sve više slabilo, i savjetovao joj da ode u Banju.

banja1Već nakon prvog boravka u banji, Stana je osjetila da joj je srce jače i da se bolje osjeća. Od tada pa do danas Stana je svake godine redovni gost hotela “Hercegovina”.

Devedesetpetogodišnja Stana Bogdanić kaže da će i dalje dolaziti u Banju i da to preporučuje svima.

U Zdravstveno-turističkom centru /ZTC/ “Banja Vrućica” ističu da su im najveća nagrada zadovoljni gosti koji se vraćaju.

– U ZTC “Banja Vrućica” ima dosta takvih gostiju, a zaposleni nastoje da ih iz dana u dan bude više – saopšteno je iz Banje.

(IZVOR: SRNA)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net