17/12/2017 09:21
NAJNOVIJE VIJESTI
OSNIVANJE KADETSKE SELEKCIJE

OSNIVANJE KADETSKE SELEKCIJE

AKADEMIJA FUDBALA SPORTING U SARADNJI SA FK “MINERAL” B.VRUĆICA OSNIVA I KADETSKU SELEKCIJU KOJA ĆE POČETI SA RADOM 01.08.2015.

U KADETSKU SELEKCIJU SPADAJU IGRAČI ROĐENI 1999/2000 GODINE. KADETSKA SELEKCIJA NASTUPAĆE U KVALITETNOJ LIGI FSRS REGIJA DOBOJ.

SVI IGRAČI KOJI SU IZAŠLI IZ PIONIRA FK MINERAL(99/00) I SPORTING AF(99/00) SU OBAVEZNI DA SE JAVE NA PROZIVKU O KOJOJ ĆETE BITI OBAVJEŠTENI U NAREDNIH PAR DANA . TAKOĐE SVI OSTALI KOJI SU ZAINTERESOVANI DA TRENIRAJU U VRHUNSKIM USLOVIMA U SPORTSKOM CENTRU ZTC BANJA VRUĆICA I SA PROFESIONALNIM I EDUKOVANIM TRENERIMA MOGU DA SE JAVE U INBOX ILI NA TEL. 065/000-817 KAKO BI DOBILI VIŠE INFORMACIJA. USKORO VIŠE INFORMACIJA O DOGOVORENOJ SARADNJI SA FK MINERAL.

SPORTING AF

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net