17/12/2017 07:06
NAJNOVIJE VIJESTI
Karavan humanosti u Tesliću: Pomozimo Ilićima

Karavan humanosti u Tesliću: Pomozimo Ilićima

Nevladina organizacija “Budimo ljudi” prikuplja novačana sredstva za pomoć Ilićima, maloljetnoj djeci iz Bratunca koja su nedavno ostala bez roditelja. Najstariji među njima je petnaestogodišnji Nedjeljko koji je napustio školu kako bi se brinuo o Branku, Božani i domaćinstu, dok je najmladji Aleksandar trenutno kod strica u Beogradu.

Humanitarna akcija “Marka za Iliće” organizovana je u četvrtak na gradskom trgu u Tesliću u vremenu od 08-21 časova!

Podsjećamo, do sada je u ovoj akciji učestvovalo devet gradova, i to: Kozarska Dubica, gdje je sakupljeno 1613 KM; Mrkonjić Grad, 700 KM; Doboj, 2784 KM; Prijedor, 1772, 66 KM; Derventa, 1812 KM, Prnjavor 1276,30KM, Bijeljina  2253,95 KM+60 eura+100 dinara, Šamac 1518,70KM i Višegrad.

“Јa bih preporučio svim ljudima dobre volje da se odreknu oni koji piju pivo da se odreknu jedan dan piva da pomognu ovoj djeci kako bi osjetili da nisu sami”, kaže sugrađanin.

Teslićani test humanosti polažu u četvrtak. Marku, dvije, pet, koliko ko može.

Nihova mladost otežana je gubitkom roditelja, pomozimo ovim mališanima da dobiju priliku za normalan život.

Takođe, svoje priloge za male Iliće možete uplatiti na žiro-račun
Humanitarna organizacija „Budimo ljudi“, Unikredit banka 3383502257446268 (КМ), sa naznakomZA PORODICU ILIĆ.

mojteslic.info

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net