18/01/2018 05:22
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslićanin ogrebao 5.000 KM

Teslićanin ogrebao 5.000 KM

Tridesetdvogodišnji Predrag Đekić iz Teslića ogrebao je na instat srećki „Treća sreća“ 5.000 maraka.
Svoj novac danas je podigao u Upravi Lutrije Republike Srpske .
– Redovan sam igrač i lota i binga i grebi, ali do sad nisam imao nekih većih dobitaka. Ovaj novac dobro će mi doći za doradu kuće – kaže srećni dobitnik iz Teslića.
Da se može dobiti na lutriji samo ako se igra i da uvijek postoji šansa da baš vi budete dobitnih glavne premije potvrđuje i igrač iz Banje Luke, šezdesetdvogodišnji Slavko Skočić, koji je na instant srećki „Mega“ ogrebao novi Reno megan. Srećnom dobitniku ključevi automobila biće uručeni sutra, u 13 časova, u salonu Renoa u Banjoj Luci.

Izvor: Lutrija RS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net