22/01/2018 03:51
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆANI – ZLATO ZA MILANA RISTIĆA U CRNOJ GORI

TESLIĆANI – ZLATO ZA MILANA RISTIĆA U CRNOJ GORI

Na 3. međunarodnom atletskom mitingu „IVANGRAD 2015“, koji juče održan, u Beranima (Crna Gora), u konkurenciji pionira, Milan Ristić je u disciplini skok u dalj zauzeo prvo mjesto, te se okitio zlatnom medaljom, a u disciplini 300 m bio je četvrti.

Juniorka Dragana Pozderović je u konkurenciji seniorki, u disciplini TROSKOK, osvojila srebrnu medalju, a u disciplini skok u dalj bila je četvrta.
Ciciban Kahvić Aleksandar je u konkurenciji pionira na 60 m bio četvrti.

„Otišli smo u Berane sa željom da osvojimo medalju i evo, uzeli smo zlato i srebro. Milan je prvi, iako to nije njegov najbolji rezultat, u skoku u dalj. Žao mi je što je u disciplini 300 m izgubio medalju za samo jednu stotinku, kao i na 60 m Kahvić Aleksandar koji je inače iz kategorije ciciban. Zadovoljan sam i sa Draganinim plasmanom jer je u troskoku podigla svoj lični rekord“ – rekao je trenet Atletskog kluba „Teslić B.B.“, Ilija Ristić.

IZVOR/OPŠTINA TESLIĆ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net