PROZIVKA U FK “MINERAL”

0
1623

Juče je u prostorijama kluba izvršena prozivka igrača koju je obavio trener Bojan Jelić. Na prozivci se pojavilo 13 igrača, ali se očekuje da tim do kraja sedmice bude kompletiran. Ekipu su napustili najbolji igrač prošle sezone, Miljan Jotanović, koji je prešao u Proleter i Marko Petrović koji se sa posudbe vratio u klub iz Teslića.

Rade Popović ”Beba” je novi igrač FK ”Mineral”. Nakon osam godina provedenih u gradskom rivalu Proleteru, 26.-godišnji Popović se vratio u ”matični klub”. O kvalitetu ”Bebe” ne treba mnogo trošiti riječi, sve ove godine je sa velikim uspjehom nastupao u prvoj i drugoj ligi RS, tako da će biti od velike koristi za naš tim u sljedećoj sezoni.

Ove sedmice se očekuje dolazak dugogodišnjeg kapitena FK ”Proleter” i rekordera po broju nastupa za klub iz Teslića, Predraga Dolića(35), koji je 2011. godine nastupao za naš tim. Sigurno je da će Dolić svojim iskustvom doprinijeti ekipi u povratku u drugoligaško društvo.

Pojačanje je dobio i stručni štab jer je za trenera golmana imenovan Vedran Gačić, dugogodišnji golman Proletera, a sada trener mlađih selekcija A.F ”Sporting” Teslić.

Kao cilj ove sezone je postavljena titula u Regionalnoj ligi ”Centar” i povratak u Drugu ligu, kao i afirmacija mladih igrača.
Prvi trening je večeras u 19:30.

Izvor/ Fk Mineral-David