18/01/2018 12:56
NAJNOVIJE VIJESTI
“Noćni vukovi” u Banjaluci

“Noćni vukovi” u Banjaluci

Članovi Motociklističkog kluba “Noćni vukovi” iz Rusije, Srbije, Crne Gore, Bugarske i Republike Srpske stigli su u Banjaluku i, povodom Vidovdana, položili cvijeće na spomenik 12 banjalučkih beba.

Bajkeri su potom posjetili Saborni hram Hrista Spasitelja i upoznali se o njegovoj istoriji.

“Noćni vukovi”, koji su jutros krenuli iz Brčkog, nastaviće vožnju prema Šipovu, a u manastiru Moštanica kod Kozarske Dubice sutra će prisustvovati centralnoj manifestaciji obilježavanja Vidovdana.

Bajkeri su danas posjetili i Šamac gdje su, povodom Vidovdana, položili cvijeće na spomenike poginulim srpskim borcima u proteklom ratu i spomenike žrtvama NOB-a.

Srn2015-6-27_1113917_1Posjetili i Šamac

Članovi Moto kluba “Noćni vukovi” iz Rusije, Srbije, Crne Gore, Bugarske i Republike Srpske posjetili su Šamac i povodom Vidovdana položili cvijeće na spomenike poginulim srpskim borcima u proteklom ratu i spomenike žrtvama NOB-a.

Član Moto kluba “Noćni vukovi” iz Republike Srpske Predo Blagojević rekao je da se na ovakav način svake godine poklanjaju žrtvama otadžbinskog rata i NOB-a.

Predsjednik Skupštine opštine Šamac Predrag Marinković zahvalio je bajkerima koji su poslali poruku da nikada ne treba da zaboraviti svoju istoriju i tradiciju.

Marinković je rekao da opština radi na rješavanju imovinsko-pravnih odnosa da bi “Noćni vukovi” dobili svoje prostorije, a ujedno bi to bio i klub srpsko – ruskog prijateljstva gdje bi organizovali kurs ruskog jezika.

“Osim kulturne i sportske saradnje, očekujem da bi se mogla biti ostvarena i privredna saradnja”, kaže Marinković.

“Noćni vukovi” u Šamcu bave se humanitarnim radom, a prošle godine pružili su veliku pomoć poplavljenom stanovništvu u Šamcu i u sanaciji nakon što se voda povukla.

SRNA/ATV

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net