18/01/2018 05:27
NAJNOVIJE VIJESTI
Odlikovanja za “orliće” iz Srpske

Odlikovanja za “orliće” iz Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je članove omladinske fudbalske reprezentacije Srbije koji su porijeklom iz Srpske odlikovao Medaljom zasluge za narod – za dostignuća u oblasti sporta i osvojenu titulu prvaka svijeta, kojom se doprinosi i opštoj afirmaciji Republike Srpske.

Odlikovanja su na prijemu kod predsjednika Srpske u Banjaluci primili Miladin Stevanović i Srđan Babić, dok Mijat Gaćanović i Nemanja Maksimović zbog obaveza nisu prisustvovali prijemu.

Mladi fudbaler iz Bijeljine Miladin Stevanović zahvalio je predsjedniku Srpske za medalju i današnji prijem u Banjaluci i istakao da medalja predsjednika Srpske znači ogromnu podršku u daljoj karijeri.

Srn2015-6-25_1459260_3

“Mi smo ipak iz Republike Srpske i ovako nešto nam posebno znači”, rekao je Stevanović, izražavajući nadu da će u budućnosti biti još sportskih uspjeha, ali i dočeka pobjednika u Srbiji i Srpskoj.

On je zahvalio i svim građanima Srbije i Srpske na prijemu i dočeku, naglasivši da su mladi fudbaleri nakon osvojene titule prvaka svijeta jedva čekali da stignu u Beograd i svojim kućama.

“Iskreno, nismo očekivali ovoliku euforiju i nakon Beograda vidimo da je ista situacija i u Republici Srpskoj, zbog čega zahvaljujemo i pozdravljamo sve navijače”, rekao je Stevanović.

Srn2015-6-25_1459260_0

Mladi fudbaler iz Banjaluke Srđan Babić rekao je da je oduševljen prijemom i odlikovanjem koje je danas dobio od predsjednika Srpske.

“Zahvalan sam svima, a posebno mi znači sve ovo u mojoj rodnoj Banjaluci i Republici Srpskoj gdje mi je srce na mjestu”, naglasio je Babić.

Mlade fudbalere iz Republike Srpske danas je u Banjaluci ugostila i ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije, za igrače mlađe od 20 godina, osvojila je titulu svjetskog šampiona na prvenstvu održanom na Novom Zelandu. Oni su u finalnoj utakmici, poslije produžetaka, pobijedili reprezentaciju Brazila rezultatom 2:1.

SRNA/ATV

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net