19/02/2018 07:29
NAJNOVIJE VIJESTI
Vaterpolisti dokazali da vladaju Evropom!

Vaterpolisti dokazali da vladaju Evropom!

Trijumfom nad odabranom selekcijom Španije vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na prvim Evropskim igrama u Bakuu. Na taj način vaterpolisti su doneli prvo zlato u ekipnim sportovima za našu zemlju.

EI - Vaterpolisti dokazali da vladaju Evropom!
Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije dokazala je da nam u tom sportu nema ravnih bez obzira na zemlju i takmičenje na kojem se naš nacionalni tim pojavi.

Reprezentacija Srbije osvojila je u nedelju zlatnu medalju na prvim Evropskim igrama u Bakuu pošto je u finalu bila bolja od izabrane selekcije Španije.

Mladići starosti do 17 godina slavili su u finalu rezultatom 8:7 (2:3, 1:1, 4:2, 1:1) čime su se ujedno revanširali “Furiji” za poraz u grupnoj fazi takmičenja.

Španci su bolje otvorili meč i bili kvalitetniji rival tokom prvog poluvremena ali je odgovor naše reprezentacije usledio u nastavku.

Posebno dobro “Delfini” su odigrali treću deonicu kada su sa četiri data gola trasirali put ka zlatnoj medalji.

Najefikasniji pojedinac u redovima šampiona Evropskih igara bio je Marko Janković sa tri gola a po jednom su se u listu strelaca upisali Jasmin Kolašinac, Marko Tubić, Petar Kasum, Đorđe Vučinić i Nikola Lukić.

Na taj način vaterpolo tim Srbije ispisao je još jednu stranicu istorije ovog sporta pošto je osvojio zlatnu medalju na prvim Evropskim igrama koje predstavljaju svojevrstan kontinentalni pandan Olimpijskim igrama.

Srebrna medalja pripala je selekciji Španije a bronzana Grčkoj koja je u meču za treće mesto savladala…

sportske.net
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net