22/01/2018 04:04
NAJNOVIJE VIJESTI
UHAPŠENI PLJAČKAŠI KUĆA U TESLIĆU

UHAPŠENI PLJAČKAŠI KUĆA U TESLIĆU

Policija u Tesliću uhapsila je dvije osobe iz te opštine za koje su sumnja da su u protekle tri godine zajedno ili samostalno počinili više krivičnih djela na području Teslića. Radi se o B.D. i S.M., koji su pljačkali porodične kuće u naseljima Buletić, Ružević, Mladikovine, Gornji Teslić i drugim mjestima, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Tokom pretresa stambenih objekata koje koriste razbojnici pronađeni su i oduzeti različiti predmeti za koje se sumnja da potiču iz krivičnih djela teške krađe izvršenih tokom 2013, 2014. i 2015. godine (pumpa za vodu, električni i drugi alat, bijela tehnika, kablovi, pića, radijatori i drugi predmeti za kućnu upotrebu).

Za B.D. i S.M. postoji osnov sumnje da su, iskoristivši kraće odsustvo vlasnika ili znajući da se vlasnik nalazi na radu u inostranstvu, neopaženo dolazili do porodičnih kuća, obijali ih i otuđivali različite predmete.

Po kompletiranju predmeta protiv njih će, u redovnoj proceduri, biti dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

/izvor: Vijesti.ba/Fena/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net