19/02/2018 15:05
NAJNOVIJE VIJESTI
Poslije vrućina osvježenje uz kišu

Poslije vrućina osvježenje uz kišu

Poslije vrelih sunčanih dana, RS ove sedmice očekuje pad temperatura i svakodnevni kratkotrajni pljuskovi.

Dežurni meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda Igor Kovačić kaže da već danas stiže blago zahlađenje. Dodao je da su juče prosječne dnevne temperature u bile od 27 do 31 stepeni Celzijusa, koliko je zabilježeno u Banjaluci i Bijeljini.

Temperature će se danas spustiti za nekoliko stepeni, a popodne će doći do pljuskova. Slično vrijeme očekuje se tokom cijele sedmice – kazao je Kovačić, istakavši da će se dnevne temperature kretati između 20 i 25 stepeni Celzijusa.

Prema njegovim riječima, sunčevi zraci i kiša smjenjivaće se do 20. juna, poslije čega stiže nešto jače pogoršanje vremena, a prestanak pljuskova očekuje se iza 23. juna.

GLAS SRPSKE

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net