TESLIĆANI BLISTAJU U SPORTU I NAUCI

0
2143

Uspjesi mladih teslićana treba da budu ponos naše opštine, te da ih maksimalno podržimi i pohvalimo za postignute rezultate.

Mihajlo Kuzmanović, Dragana Pozderović i Milica Kršić šampioni RS, danas su nagrađeni u Banjoj Luci za svoje postigute rezultate.

Mihajlo Kuzmanović ispred OŠ Petar Kočić iz Ugodnovića, šampion je Republike Srpske u disciplini “Bacanju kugle” rezultat 14,56 metara što je za sve pohvale. Dragana Pozderović učenica srednje škole Nikola Tesla iz Teslića, šampionka je Republike Srpske u disciplini “Skok u dalj” sa rezultatom od 5,15 metara. Da Teslić ima talentovanih učenika dokazala je i Milica Kršić učenica srednje škole Nikola Tesla koja je prvak Republike Srpske u kategoriji “Mašinska grupa stručnih predmeta”!

Takođe   za uspjehe naših mladih sugrađana zaslužni su i njihovi profesori Bojan Jelić, Vlado Zelembabić i Milanka Đurić, koji su se svesrdno trudili da njihovi talenti dođu do izražaja i pružali im maksimanu podršku.

Prijem u zgradi Vlade je prošao u prelijepoj atmosferi, a prisutnim prvacima Republike Srpske obratili su se premijerka Željka Cvijanović, ministarka porodice omladine i sporta u Vladi RS dr Jasmina Davidović i ministar prosvjete i kulture u Vladi RS dr Dane Malešević, čestitali im na rezultatima i poželjeli mnogo uspjeha u daljem radu.