21/01/2018 15:46
NAJNOVIJE VIJESTI
U TESLIĆU OGORČENI: ZAR NESMIJEMO POBJEDITI!!!

U TESLIĆU OGORČENI: ZAR NESMIJEMO POBJEDITI!!!

Proleter iz Teslića je jedan od četiri kluba koji su pod luom FSRS. Dvadesetominutni prekid i sve ono što se događalo poslije potpomognuto događajima iz Trebinja, izazvalo je burnu rekaciju ljubitelja fudbala u cijeloj Srpskoj. Sekretar teslićkog prvoligaša Vlado Bulajić poručuje da mu nije jasno zašto su otrovne strelice uperene prema Proleteru.
Za nas je završeno prvenstvo, i nema se šta promjeniti. Utakmice se prekidaju i na Mundijalima, pa nikom ništa. Ostvarili smo pet pobjeda u gostima, pa zar su sve sumnjive, a još hoće da nas ubijede da nesmijemo pobjediti ni u Tesliću, poručio je Bulajić, dodavši i ovo:

Neki misle na kvarno da ostanu. Neka pogledaju utakmicu Krupa-Sloboda MG (2:4), gosti nisu toliko golova dali , koliko u cijelom prvenstvu na strani ! ili u Gradišci, dođu i kao lagano pobjede Kozaru. Ma nemojte mi pričati. Sad hoće da izjednače našu pobjedu s Rudarom i trijumf Podrinja u Trebinju! Zašto se halabuka nije dizala jesenas, kad smo mi bili na devet bodova, a oteto nam još toliko ! Znate da mi sa našim navijačima imamo problem već duže vremena, i ovo nije prvi put da nas dovode u tešku situaciju, da prekidaju utakmicu, a naplaćali smo se i kazni zbog njih. Zar nemislite da smo mislili dogovarati, da bi izabrali 1001 bolji način od ovoga. Zato očekujem samo da se potvrdi rezultat iz Teslića – jasan je Vlado Bulajić.

http://pravdabl.com  IZVOR

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net