16/12/2017 12:02
NAJNOVIJE VIJESTI
Disciplinske i krivične prijave za namještanje u Prvoj ligi Srpske

Disciplinske i krivične prijave za namještanje u Prvoj ligi Srpske

Fudbalski savez Republike Srpske podnio je danas disciplinske prijave protiv klubova Leotar, Podrinje, Proleter i Rudar zbog sumnje da su lažirali međusobne mečeve u posljednjem, odlučujućem kolu šampionata Srpske.

Sve utakmice 26. kola Prve lige Republike Srpske neće biti registrovane do 1. jula, odnosno sve do okončanja sprovođenja istraga regularnosti odigranih utakmica posljednjeg kola koja će se voditi po ubrzanom procesu, stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu FSRS.

Protiv fudbalskih klubova Leotar (Trebinje), Podrinje (Јanja), Proleter (Teslić) i Rudar Prijedor zbog sumnje u prekršaj iz Disciplinskog pravilnika FSRS koji se odnosi na nagovaranje, podmićivanje, dogovaranje i lažiranje predsjednik Takmičarske komisije FSRS Rodoljub Oljača podnio je disciplinske prijave Disciplinskoj komisiji FSRS.

FSRS je podnio i krivične prijave Specijalnom tužilaštvu Republike Srpske, Okružnom tužilaštvu u Doboju i Okružnom tužilaštvu Trebinje protiv NN lica koja su učestvovala u očiglednim zloupotrebama utakmica 26. kola Prve lige Republike Srpske odigranih 6. juna 2015. godine u Tesliću, Proleter – Rudar Prijedor i Trebinju, Leotar – Podrinje”, navodi se u saopštenju i dodaje da će “predmeti pomenutih utakmica biti dostavljeni na postupanje Antikoruptivnom timu FS RS”.

“Sljedeći sastanak članova Takmičarske i Disciplinske komisije, odnosno Antikoruptivnog tijela i tužioca FS RS biće održan u ponedjeljak, 15. juna u prostorijama Saveza sa početkom u 14 časova”.

RTRS/IZVOR

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net