Želite zaraditi od 500 do 1500 EURA? – Tri katarske kompanije stižu u BiH!

0
1157

Tri regrutera kompanije iz Katara dolaze 26.6.2105. godine u Sarajevo da bi odabrali oko 30 kandidata iz Bosne i Herzegovine za razne poslove u hotelima širom Dohe sa pet i vise zvjezdica

Otvorene su pozicije za kuvara, hostesa , barmena, vratara, grupnog koordinatora, wellnes recepcionera, kao i mnoge druge, vozača , spasioca kao i mnoge druge .
Prijave su moguće preko partnerske kompanije Kouzon BiH sa sjedištem u Banjaluci, a svjetski renomirani hotel obezbjeđuje osim mjesečnih primanja (iznos prema poziciji): bakšiš, vizu i troškove avionske karte, smještaj, obroke u toku radnog vremena, prevod od kuće do posla, zdravstveno osiguranje, plaćen godišnji odmor (21 dan), besplatnu boravišnu dozvolu, visokokvalitetne treninge i mogućnost za napredovanje.

“Svaki kandidat koji uspješno prođe intervju i bude zaposlen imaće privilegiju da radi u takvom radnom okruženju koji je na visokom prafesionalnom nivou  i svakako, svi oni koji prođu radno iskustvo od dvije godine u jednom od hotela , imaće daleko veće šanse da se zaposle u najluksuznijim firmama širom svijeta”, ističe Jovana Galic , program i office menadžer u Kouzonu.

Prosjek plata zavisi od pozicije i kreću se od 500 do 1500 eura.

Prijave mogu da pošalju svi starosti od 18 do 35 godina na e-mail adresu [email protected], a više informacija možete dobiti od partnerske kompanije Kouzon BiH na br telefona +387 66 533 030.

Izvor/Buka