21/02/2018 20:01
NAJNOVIJE VIJESTI
Keith Richards želi da The Rolling Stones snime novi album

Keith Richards želi da The Rolling Stones snime novi album

Legendarni gitarist, Keith Richards, još legendarnijeg benda, The Rolling Stones, otkrio je da želi da snime novi album.

keith-300x200

Keith Richards

Keith Richards je u nedavnom intervjuu za Rolling Stone magazin otkrio da bi novi album mogao u trgovine doći brže nego nadano. Ta njegova izjava ide dobro u prolog Jaggerovoj, koji je nedavno izjavio da želi da snime novi album, ali ako ne snime, da će objaviti solo materijal.

Richards je u intervjuu izjavio: “Prošle sedmice je riječ “studio” izletila dok smo imali probu, na što sam ja odgovorio ‘Nađimo vremena. Ja sam spreman.’”

The Rolling Stones su posljednji studijski materijal ‘A Bigger Bang’ objavili 2005. godine.

muzickazona,ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net