19/02/2018 15:18
NAJNOVIJE VIJESTI
Samo u BiH: Navijači zapalili sijeno i prekinuli utakmicu (VIDEO)

Samo u BiH: Navijači zapalili sijeno i prekinuli utakmicu (VIDEO)

Kako Radiosarajevo.ba prenosi svega i svačega nagledali su se proteklih godina svi oni koji redovno prate domaći fudbal. Mnogi će reći da se stvari popravljaju, da je bolje.

Samo u BiH: Navijači zapalili sijeno i prekinuli utakmicu
Svega i svačega nagledali su se proteklih godina svi oni koji redovno prate domaći fudbal. Mnogi će reći da se stvari popravljaju, da je bolje.

No, da se u nekim segmentima ipak mora raditi i napredovati, pokazalo je posljednje kolo Prve lige Republike Srpske između Proletera i Rudara iz Prijedora u Tesliću.

Naime, grupa domaćih navijača zapalila je sijeno na livadi pored stadiona pa je meč prekinut. Cijelih 17 minuta trajala je intevencija policije i ostalih službenih lica.

Rudar je na kraju izborio plasman u Premijer ligu.

Radiosarajevo.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net